New_Incept

Praktijk voor breathwork en truffelreizen.

Ervaar je onrust en spanningen in je lijf.

Gedurende ons leven maken we dingen mee, die ons leven beïnvloeden.Van het pure kind zijn, creëren we langzaam een beschermingsschild om ons heen. Onszelf beschermen tegen nare gevoelens die we (onbewust) herkennen van situaties uit het verleden. We leren ons zelf bepaalde patronen aan, waardoor we steeds verder verwijderd raken van ons zelf. We komen onder spanning te staan, raken vermoeid en komen nog moeilijk echt tot rust. Blijven te lang hangen in relaties of werk die energie kosten.

Truffelceremonie (Macro)

Tijdens een truffelceremonie maak je een innerlijke reis die vaak verhelderend werkt en diepe inzichten kan geven.

Je krijgt bij plantmedicijn wat je nodig hebt, niet wat je wil.

Door de psilocybine van de truffel maak je als het ware een deep dive naar je essentie. Je voelt een hernieuwde verbinding met je zelf, je lichaam en je emoties. Harnekkige negatieve patronen kan je gaan doorzien en zelfs loslaten. een magische reis die levensveranderend kan zijn.

Microdosering truffel

Microdoseren is het nemen van een kleine hoeveelheid magische truffel. het zorgt voor een verhoogde bewustzijnsstaat waarin je in je lichaam komt en je monkey mind stiller wordt. zo ervaar je een diepere mediatieve staat zonder "trip:

-Geeft diepere inzichten in je zelf.

-Helpt bewuster en gezonder in het leven te staan.

-Meer in het hier en nu leven.

-Een duw in de rug geven om te groeien. Op persoonlijk vlak, met je studie of op het werk.

Breathwork

Breathwork is het bewust sturen van je ademhaling om zo bepaalde processen in je lichaam en geest te beïnvloeden. het kan emotionele blokkades of vastgezette trauma's in je lichaam oplossen. Het is waanzinnig en soms ongelofelijk te ervaren wat er in je systeem gebeurt wanneer je een ademsessie ondergaat. En dit kan elke sessie weer compleet anders zijn.

Ademwerk zet vastgezette emoties in beweging.

Emotie is energie, het wil bewegen, stromen, zich uiten, gezien en gevoeld worden. Maar we lopen er vaak met n boog omheen of slikken ze in. zeker bij emoties die we liever niet voelen, als angst, verdriet, woede. we zijn geconditioneerd om niet te schreeuwen, schudden,gillen, trillen, heel hard lachen of te huilen, terwijl dat allemaal natuurlijke reacties zijn.

Intuïtief coachen

Als intuïtief coach begeleid ik jou om in contact te komen met je onderbewustzijn en inzicht te krijgen in wat jou belemmert vanuit je hart te leven.

New_Incept
Skoallestrjitte 1
9271 BT De Westereen

06-536748029
angre67@hotmail.com